domingo, 10 de noviembre de 2013

MESUREM L'INTESTÍ PRIM

Hola amics i amigues!

Als alumnes de cinquè ens agrada aprendre descobrint. Per això els nostres profes, quan vam començar a treballar l'aparell digestiu, ens vam proposar el repte de descobrir com seria de llarg l'intestí prim i si es possible que un òrgan tan llarg pugui trobar-se dins de nosaltres.

Doncs SÍ!!! L'intestí mesura més de 6 metres i mireu com ho vam descobrir.

Primer necessitàvem algun objecte semblant a l'intestí prim i, de la classe de 5è B, alumnes com Raúl o Hugo pensaren que podríem utilitzar les cordes del gimnàs.

I com ho mesurem? Ràpidament, altres com Cristian o Jonathan pensaren que podríem agafar les regles.Però 6 metres amb regles??? Com ho fem? Abdil i Hugo varen averiguar que 6 metres són 600 cm. I aleshores, Joel i Hugo varen proposar que, com que cada regle mesura 30 cm, necessitaríem 20 regles. Bon càlcul mental, sí senyor!!! 20 x 30 = 600.

Sara G. Ramiro, Alex, Cristian, Joel i Aitor varem pensar que, al baixar en grups de 10 alumnes, cadascú havia d'agafar 2 regles per poder aconseguir els 600 cm.

Després, en el pati, tots es van adonar de la importància de col·laborar per poder aconseguir l'objectiu. I aquí teniu el resultat. BON TREBALL AL·LOTS!!!




3 comentarios:

  1. Hola me llamo Alba soy de 5c me a encantado el video es muy chulo.

    ResponderEliminar
  2. Hugo Prendes Menendez 5B.
    Les fotos es podrien millorar, pero el reste ha estat molt be

    ResponderEliminar
  3. Ana Aiting Hernández Borrego 5ºA11 de noviembre de 2013, 10:56

    Hola!
    Es un video molt guay

    ResponderEliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.