miércoles, 13 de noviembre de 2013

Deures i Activitats de Dimecres 13 de novembre de 2013 (5è Grup A)


Dia important avui...

Els alumnes de 5è A han fet avui l'examen de Medi de l'Aparell Digestiu i l'Aparell Locomotor. Encara he de corregir-lo, però he vist que en general han fet unes proves bastant bones.
Voldria donar les gràcies als pares i mares, per ajudar-los a estudiar. Molts m'han comentat com heu treballat amb ells, i m'agrada pensar que l'esforç que vos han mostrat a casa, tindrà la seva recompensa. 

Pero ara toca els deures!
  • Català: Han de completar una fitxa de separació de síl·labes. Hi ha moltes paraules (noms d'aliments) que treballarem a la part d'alimentació, del nostre centre d'interès del Cos Humà. Aprofitarem tot aquest vocabulari per a repassar la separació de síl·labes. A la part de darrera de la fitxa, els alumnes de cinquè han copiat diferents casos de quan sí i quan no s'han de separar determinades síl·labes. L'heu de repassar nois i noies! 
  • Música: No oblideu la fitxa que Susana. La sessió de música és demà dijous.
  • Plástica: Hi ha alumnes que encara no han dut la màscara de cartró retallada, i no podreu acabar l'activitat de plàstica de divendres... 
Ànims! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.