viernes, 8 de noviembre de 2013

Aparell Digestiu i Alimentació: Activitat Jclic

Aloha a tothom!

Si feu  clic damunt de la imatge , podreu gaudir d'una activitat ideal per repassar tot allò que hem treballat a l'aula envers el sistema digestiu. Encara que l'activitat vos permet poder investigar altres aparells i sistemes del nostre cos, primer heu d'estar centrats amb l'aparell digestiu i desprès els més valents, intenteu repassar l'aparell locomotor... Podeu deixar comentaris al blog per saber com vos ha anat! 

BONA SORT!

8 comentarios:

  1. ha sido imposible realizar la actividad.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bones Sandra! Ara mateix he provat totes les activitats i funcionen! Mira que quan li dones a la imatge, després et surt una "Advertencia de Seguridad" que et pregunta: "¿Desea ejecutar esta aplicación?" Has de marcar el quadradet on posa "Acepto los riegos y deseo ejecutar esta aplicación" i després li dones a "Ejecutar". A veure si et funciona!

      Eliminar
  2. Ana Aiting Hernández Borrego
    He fet aquesta activitat i m´hagradat molt

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Genial Ana! Estic molt content! És una forma divertida i diferent de repassar tot allò que fem a l'escola! Gràcies per participar! Ah! Ja t'has vist a les fotos de la Castanyada? Sortiu molt bé! Una abraçada!

      Eliminar
  3. Hola soi Andres paez del campo 5.A
    David esto podriaser de mucha ha lluda

    ResponderEliminar
  4. Elena Sanz Sanchez
    El juego me a encantado gracias David

    ResponderEliminar
  5. berta garibo domingo 5èA
    me ha agradat molt els llocs es apren molt i son entretenits.

    ResponderEliminar
  6. No se por que pero no me deja jugar

    ResponderEliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.