jueves, 14 de mayo de 2020

Dijous 14 de maig de 2020

Frozen gif: Frozen -El verano de OlafBon dia alumnes de 5è A i B! Com esteu? 

Avui estem a dijous, i ja estem a punt d'acabar una nova setmana.

Espero que estigueu fent moltes moltes coses. Si voleu, ens ho podeu contar als comentaris.  

IMPORTANT: Recorda emplenar el control d'assistència. Just dalt de l'entrada, heu de posar el vostre nom i curs, una vegada al dia. Així sabrem que esteu amb nosaltres 😍.

NOVETAT
A partir de demà, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores ens podreu contactar via Whats App als següents telèfons:

5è A: 651 66 07 22

5è B i anglès (Ester): 645 43 89 88

💥💥💥Normes del contacte amb el mestre💥💥💥

❗ L'horari d'ús d'aquest número és de 9 a 14 hores. Fora d'aquestes hores, podreu enviar tasques, però no es contestarà fins al dia següent.

❗L'ús d'aquest número és exclusiu per temes relacionats amb l'escola i les tasques del blog. A partir d'avui, les tasques que necessitin una foto o vídeo es podran enviar a aquest número per WhatsApp.

❗Abans de demanar un dubte, llegiu bé el blog per confirmar que no està explicat allà.

❗ Si algú no compleix les normes exposades, envia fotos, vídeos, memes, etc. que no estiguin relacionats amb les tasques o fa faltes de respecte, serà bloquejat.

❗ Es tracta de facilitar la vostra tasca, per tant, anem a gaudir tots.


Tasques del dijous 14 de maig del 2020: 

- Calculamos el área y el perímetro.¿Cómo se podía saber el área y el perímetro de una figura plana? Aquí os dejo un pequeño resumen de lo que hicimos en clase que seguro os ayudará:




Ahora, calcula el área y el perímetro de las siguientes figuras:

 


Comprensió Escrita en CATALÀ: Resol el test després d'haver llegit la següent notícia del diari ARA Balears: 

Can Sales ofereix un servei de préstec a domicili per a majors de seixanta anys


La biblioteca obrirà aquest dimarts i els usuaris podran demanar i tornar llibres i llegir a la sala, encara que amb limitacions d'aforament.

La biblioteca pública de Can Sales, a Palma, obre aquest dimarts les portes al públic amb un nou servei de préstec a domicili per a majors de seixanta anys. Quatre voluntaris de Protecció Civil amb la coordinació del tècnic director d'Emergències, Martín Mancha, repartiran llibres i material audiovisual al col·lectiu de risc de majors de seixanta anys en un radi de dos quilòmetres de la biblioteca. El repartiment serà els dimarts i els dijous, i els interessats podran sol·licitar els títols a través del correu electrònic bpcansalas@bibliotecapalma.com o telefonant al 971176030. 
Can Sales ha habilitat una sala buida per posar-hi en quarantena els llibres rebuts durant catorze dies. A més, els majors de seixanta anys disposaran d'un horari presencial exclusiu de dilluns a divendres de 10 a 11 hores. Per al públic general, Can Sales ha incorporat un servei de recomanacions literàries per telèfon els dilluns, dimarts i dijous de 18 a 19 hores a través del telèfon 689139324.
D'altra banda, l'obertura de Can Sales al públic, amb horari de 9 a 18 hores, s'ha preparat amb mesures individualitzades per a cada secció de la biblioteca. En aquest sentit, s'han instal·lat mampares de protecció als espais de contacte entre treballadors i usuaris.
Els usuaris rebran, amb limitacions d'aforament, els serveis de préstec i devolució, lectura en sala, a més del d'informació especialitzada. Les obres seran sol·licitades pels usuaris i proporcionades pel personal, mentre que els fons de lliure accés continuaran tancats al públic. No es podran utilitzar els ordinadors i tampoc serà possible fer activitats culturals o de préstec interbibliotecari.
Quant a les mesures d'higiene, els usuaris trobaran dispensadors de gel hidroalcohòlic i es recomana l'ús de mascaretes, a més de  conservar la distància interpersonal, assenyalada a les instal·lacions.

Hello everyone!!
-Tuesday corrections:

-Read and decide if the sentences are True (T) or False (F).

You have time until next Thursday to do it!
HAVE A NICE WEEKEND!!! 



                                     Fins aviat campions i campiones.
Verano GIFs | Tenor



5 comentarios:

  1. Bon día Cristian no entiendo lo de mates no me acuerdo es el(e y el f) me lo podrías explicar porfa
    Muchas gracias un abrazo enorme 😘😘😘😘

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Recuerda poner tu nombre para saber quién eres.
      Debes calcular por separado cada figura (tal y como se explica en el resumen), y después sumarlo.
      Si tienes más dudas, me puedes enviar a mi correo o al WhatsApp que hemos habilitado y que sale en la entrada de hoy.
      Un abrazo

      Eliminar
  2. Hola soy Freddy y quiero preguntar si copiar el enunciado de lo de ingles :-)

    ResponderEliminar
  3. Hello Freddy! Hoy sí y así sabes a que se refiere del cómic, :) Big hug!!

    ResponderEliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.