miércoles, 5 de marzo de 2014

Amic Lector: Tota una experiència!


L'AMIC LECTOR!




L'Amic Lector és una activitat que procura que els alumnes més grans de la nostra escola, convidin als alumnes de cursos més petits per ajudar-los a aprendre a llegir. Però aquesta missió no és gens ni mica fàcil, encara que tots s'han pres molt seriosament l'ensenyament de la lectura. Molt bé!
Els i les "mestres" de 5è A estan molt contents i contentes, perquè els seus "alumnes" de L'Amic Lector són els nens i nenes d'infantil de 5 anys B. El blog d'aquests petits però genials campions és:

 Francisco

A continuació podreu veure unes quantes fotos de sessions que hem fet de L'Amic Lector. Fixeu-vos bé quina concentració i quina cara de satisfacció, tenen els nostres estimats alumnes. I com s'esforcen! Gràcies Francisco, mestre d'infantil de 5 anys B. Varem gaudir moltíssim amb els teus alumnes! Quines ganes de que arribi el pròxim dimecres!

AMIC LECTOR
- SESSIÓ 1 -


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.