lunes, 20 de enero de 2014

MASCOTES DE LA SETMANA DE LA MAR

Hola a tots i totes!!!

Un dels deures que portàvem aquestes vacances de Nadal era l'elaboració d'una mascota per a la Setmana de la Mar. Cal dir que estem supercontents de les meravelles que heu construit. Com que a soles pot concursar una mascota per aula, hem hagut de triar i, cal dir, que el jurat no ho va tenir gens fàcil.

De la classe de 5è B vam triar el Cormar, un corb marí que sembla quasi reial. Bé, però no volem deixar de banda les altres maquetes, així que, aquí les teniu totes. També s'exposaran totes a l'escola.

Ara, a esperar el veredicte del jurat de la Setmana de la Mar. A veure si n'hi ha sort.


2 comentarios:

  1. Betty (madre de Hugo):
    lo cierto es que me han sorprendido las mascotas de la semana del mar...no me esperaba tanta creatividad!.Muy bien chic@s...seguid así y lo más importante...pasarlo muy bien en la semana del mar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muy buenas mamá de Hugo. Estamos completamente de acuerdo con usted: ¡las mascotas de los tres quintos son impresionantes! Enhorabuena a 5ºB. Muchas gracias por el comentario.

      Eliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.