martes, 21 de junio de 2022

100 ANYS DE LA COFRADIA DE PESCADORS DE LA NOSTRA ILLA D'EIVISSA

 La setmana passada els dos cinques vam tenir el plaer de visitar l'exposició que ha preparat la COFRADIA DE PESCADORS D'EIVISSA per mostrar 100 anys de la seva història.

Marga Serra, biòloga, ens va explicar molt bé l'evolució dels estris de pesca al llarg de tots aquests 100 anys, al mateix temps ens va parlar de les espècies marines que habiten als nostres voltants (animals i plantes) que ens va anar genial per tancar el nostre centre d'interès.

L'ofici de mestre d'aixa (constructor de vaixells) i el de pescador són feines de les quals quasi no se'n parla i resulten d'una gran bellesa pel contacte directe amb la naturalesa.

Per acabar, ens encanta conèixer que en aquest antic far que tenim al costat de casa podem aprendre molt i compartir-ho amb les nostres famílies i amics.

Els alumnes han quedat encantats i els mestres també perquè no ho podien fer millor.

Enhorabona equip de cinquè!


David i Eva
























Foto antiga










No hay comentarios:

Publicar un comentario

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.