domingo, 19 de septiembre de 2021

VOLTA A L'ESCOLA! CURS 2021-22



BENVINGUTS AL CURS 2021-22

Estimats pares i mares, 

Avui hem començat un nou i emocionant curs, amb les/els genials alumnes de 5èA del CEIP Cervantes. El meu nom és David i tindré el plaer de ser el tutor d'aquest grup tant especial, al llarg dels pròxims mesos. 

La primera presa de contacte ha estat entretinguda i ja ens coneixem una mica més tots i totes. Hem aprofitat per estrenar l'agenda escolar i repartir material que es farà servir per a tot el curs. A més a més de l'agenda, com a novetat farem servir un carpesà que ja hem organitzat amb l'ajuda dels separadors i de les fundes de plàstic. 

També hem observat els espais de la nostra classe i, com que els alumnes tenen molt bones idees, segurament crearem nous espais per a complementar la seva aula. 

Ja tenim per votació de tot el grup, un nom fantàstic i misteriós per a la nostra classe:




Aprofitaré per a deixar penjat l'horari setmanal d'aquest curs. Fixeu-vos ben bé sobre tot en les sessions dels especialistes:



RECORDEU QUE ELS DIES DE TUTORIA SÓN ELS DIMECRES,
DE 14h A 15h

GRÀCIES PER LA SEVA ATENCIÓ I COMPLICITAT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.