sábado, 13 de febrero de 2016

DEURES DIVENDRES 12 DE FEBRER

Bones tardes,


Els deures per a dilluns són els següents:

  • MEDI: estudiar la funció de reralció i el sistema nerviós.
  • CATALÀ: passar a net la fitxa sobre la malaltia. A més, heu de fer una redacció de mínim una cara d'un fol. El tema és una història de por, es tindrà en compte la redacció, faltes d'ortografia i presentació (títol, nom i marges).
  • MATES: realitzar les operacions sobre percentatges que hi havia a la pissarra. Per qui no les hagi copiades són les següents:
              - 15% de 350.
              - 46% de 280.
              - 78% de 18.
              - 26% de 186.
              - 38% de 59.

Ànims amb els deures.

El diumenge a les 12h al cinema Regio hi ha un concert de bandes sonores duit a terme per la Banda de Música de Sant Antoni de Portmany. La entrada es gratuita. Aquí us deixo l'enllaç de la noticia:



Els alumnes tenen dues autoritzacions per a la SETMANA de la MAR. Seria necessari que les omplissiu amb totes les dades demanades. Per tal de explicar i aclarir tots els dubtes sobre la SETMANA de la MAR farem una reunió informativa que serà dimecres dia 2 de març a les 14.00h. La farem conjuntament els dos cinquès  A i B.

Gràcies per tot i bon cap de setmana!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.