domingo, 14 de septiembre de 2014

Vídeos envers l'Univers: Obrir la nostra ment a l'espai!

Aloha nois i noies,

Com ja varem parlar divendres, el nostre centre d'interès estarà relacionat amb l'univers. És un tema molt ample però al mateix temps increïblement magnètic (que atrau molt, jeje) He trobat dos vídeos que m'han cridat l'atenció i els volia compartir a tots vosaltres. A veure si vos agraden, ok?


"Encara que sembli mentida, vols veure tota la brutícia que hi ha al voltant del nostre planeta Terra?
El primer vídeo és un resum d'una investigació a un telenotícies. El segon vídeo, que dura només sis minuts, amplia i mostra quanta brutor hi ha actualment i com estarà la nostra atmosfera en 40 o 50 anys.
Hi haurà tanta ferralla espacial que no podran sortir naus al espai! Els científics i enginyers, han pensat diferents formes per eliminar la brutícia a l'espai. Encara no es sap si aquests sistemes podran esser útils."  





Aquest darrer vídeo és per a que pugueu observar lo petit que és el nostra planeta Terra, si el comparem amb altres astres coneguts de l'univers. És veritablement impressionant. Gaudiu!



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.